Den gode gamle fornemmelse af at skille tingene lidt ad og pille ved det hele, stikke det i munden eller anskue det fra alle tænkelige vinkler er stadig en vigtig del af at være et voksent og følsomt menneske. Leg med drengene fra Potatoland og prøv deres "rive alting i strimler- browser" på www.potatoland.org/shredder.

En hvilken som helst side du måtte lyste, opklippes, gennemrodes og blotlægges i landskaber af fragmenteret tekst og grafik i disproportionerede forhold. Tricket er, at den HTML kode som browseren modtager over nettet i form af tekstfiler og fortolker i henhold til vedtagne konventioner, bliver ændret af shredder-programmet inden indlæsning i browseren.

Den klassiske erkendelse om sprogets arbitraritet falder derved smukt i hak med den anarkisme, der løbende er til stede som et parellelt spor til den fremherskende kommercialiserede opfattelse af mediet. Shredder er blot en af mange inspirerende og intelligente features hos www.potatoland.org, som i visse tilfælde dog kræver, at du husker at gemme, hvis du er i færd med andre ting. Nogle lege kan føre til genstart af computeren eftersom Marc Napier og venner ikke er bange for at lade tingene gør lidt modstand....