Kære afsnitp.dk

Jeg var egentlig på sporet af flere korrespondentbidrag udefra, men de viste sig alle at føre direkte ind i ordet SERENDIPITY, som jeg nu ikke kan slippe ud af igen. Ordet findes vist ikke på dansk, men jeg har fået det forklaret som dét at lede efter noget, men finde noget andet og bedre end det, man egentlig ledte efter.

Det slog mig, at der vist findes en særlig e-serendipity, som sørger for, at ens søgen på nettet konstant overbydes af langt mere interessante ting, som man slet ikke havde fantasi til at søge. Men for at få glæde af det, må man have noget at lede efter, eller i hvert fald lade som om man leder efter. På den anden side må man være varsom med at lede efter for vigtige ting. Det skal være noget, der kan tåle at blive erstattet af andre, bedre ting.

Med risiko for at kortslutte nettet søgte jeg på serendipity og fandt 35.000 sider, bl.a. om Villa Serendipity (stakkels den der ikke kan finde sine briller der); Serendipity Books (det burde alle biblioteker hedde); Serendipity: Drugs, Music, Politics, Religion and More; Serendipity Bed and Breakfast (spændende!) og Dr. Serendipity (jeg ved ikke hvem, der tør konsultere ham) .

Man kan åbenbart sagtens lede efter noget andet og bedre end det, man egentlig leder efter inden for alle genrer på nettet. Jeg ved imidlertid ikke, hvad jeg skal begynde med at lede efter, så jeg sender serendipity-linket til jer og håber, I må finde noget bedre, end hvad end I leder efter.

Mange hilsner,
Lene Wissing
afsnitp.dk
København

tilbage til udefra | forrige bidrag | næste