Afsnit P præsenterer i dag netudstillingen Svevedikt (Svævedigte) af den norske digter Ottar Ormstad.

Udstillingen byder på i alt syv animerede digte. Visuelle og lydlige meditationer over sprogets mindsteenheder, deres stoflighed og kombinatorik.

"Svevedikt er i sagens natur ikke for fastholdere", som Karen Wagner skriver i sin katalogtekst til introduktion til Ottar Ormstads visueltpoetiske univers. "Digte, der bliver ved med at svæve, kompletteres aldrig. Enhver læsning må derfor også kuldsejle. Ligesom digtene kuldsejler. Men alligevel fortsætter. Som foranderlige former, lyde og betydninger. Ud i alle retninger."

Ottar Ormstad (f. 1947) debuterer formelt i bogform på Det Norske Samlaget lørdag 1. april. Det sker med bogen telefonkatalogdiktet - et visuelt langdigt skrevet udelukkende med navne hentet fra Oslo-telefonbogen. Ormstad har desuden udgivet fem bøger i eget regi i årene 2003-2005 og har udstillet billedpoesi i både Norge og Spanien.

Svevedikt kan opleves på Afsnit P på adressen www.afsnitp.dk fra 31. marts. Som med alle Afsnit P-projekter er der ingen slutdato på udstillingen.
 

Screenshots og yderligere oplysninger om netudstillingen og Afsnit Ps arbejde kan fås hos Afsnit P på afsnitp@afsnitp.dk, tlf. +45 32 54 95 96 elller mobil +45 20 84 90 83. Se også www.afsnitp.dk/presse.

 

presse | 31/3/06