Breve
Skriv til Afsnit P. >>

P-mailing
Skriv dig på listen. >>

Dato: 18/10/05
Fra: Rita Houmann Jensen
Emne: Afrevne ord til årsprøve i 2g

Årsprøvebesvarelse i mundtlig dansk med brug af Smart boardet (elektronisk tavle) af følgende opgave: "Giv en karakteristik af Christian Yde Frostholms digteriske univers. Vælg 4-6 billeddigte." Katrine Sørensen, Nadia Lynge Sørensen, Bo Frølund Winther og Emil Bach Worsøe, 2w på Randers Statsskole.

(se hele billedserien)

 

Dato: 31/8/05
Fra: Martin
Emne: Gangsterkrig på plankeværket [plog]

Synes, at I har gang i et latterligt tiltag, hvor I ikke aner en skid om, hvor meget godt, plakatophængerne står for. Den såkaldte plakatmafia sørger f.eks. for, at det udelukkende er kunst og kultur, der kommer til orde på byens plankeværker, men gør sig ikke til dommer over, hvad kultur er!

(læs hele plogkommentaren)

 

Dato: 24/8/05
Fra: Christin
Emne: Re: pshot #11

Kul, HT-kort köpes här, ikke hundelort. Det er min kioskman på hörnet av Valdemarsgade og Dybbølsgade, som hade satt det op skrivet i handen. Jag erbjöd mig att skriva det på datorn (eftersom jag så gerna villa ha, att folk skulle se det roliga i det.... som jag själv sett). Kul, att det så är några andra, som fått något ut av det...

:) Christin, bor en våning upp från Hussians kiosk.

 

Dato: 23/8/05
Fra: Adam
Emne: Re: Gangsterkrig på plankeværket [plog]

Plakatmafiaen er skam virkelig nok. Stort set alle byens "gode" mure er delt op i et system, som selvfølgelig hindrer totalt kaos og sikrer at plakater kan få lov at hænge i en rimelig tid.

(læs hele plogkommentaren)

 

Dato: 8/8/05
Fra: Andreas Bygdås
Emne: Entusiast

Jag vill tacka för en mycket intressant webbsida. Är en flitig besökare. Har inte funnit något liknande på svenska/ norska. Mycket roligt att ni lagt ut intervjuer med poeter som skriver konkret poesi. Det händer mycket innom detta område. Där 60-tal och 2000-tal möts. I Sverige har jag följt denna rörelse i tiden och ser fram emot nya "äventyr" i språket.

 

Dato: 8/8/05
Fra: Camilla Hedegaard Møller
Emne: Mellem linjerne

Hvor er Mellem linjerne egentlig et fantastisk projekt! Og mærkelig nok bliver man næsten mere berørt (pinligt) ved at læse bekrivelsen end ved at se selve billederne. Det virker så indlysende absurd.

 

Dato: 31/5/05
Fra: Ottar Ormstad
Emne: Gratureler

Dette skulle Fahlström sett! Jeg skjønner godt, at dette har tatt tid! Særlig er jeg imponert over, hvordan dere har presentert gamle arbeider i en ny form som opphavsmennene åpenbart hadde jublet over! Enda et argument mot ryktene om at alt var bedre før. Gledelig å leve i en tid med slike teknologiske muligheter.

 

Dato: 24/5/05
Fra: Uwe Max Jensen
Emne: Ekstremt imponerende

Det er en ekstremt imponerende udgave af Afsnit P denne gang. Den er meget virkningsfuld. Dog kan den få direkte negativ indvirkning på mit eksamensresultat, da jeg sidder og prøver at løsrive mig fra siden for i stedet at påbegynde det nødvendige eksamensterperi. Det er endnu ikke lykkedes. Jeg sidder stadig - helt konkret (fristes jeg til at sige (ja, skrive)) - foran Afsnit Ps side.

 

Dato: 23/5/05
Fra: Helge Krarup
Emne: reaktion

Det er en fantastisk flot bog eller udstilling, I har lavet, og på en meget relevant måde. I modsætning til tegnefilmene over H.C. Andersens eventyr set på TV, som ændrer i HCAs fortælling, skaber I en ny form, hvor I udnytter mediets muligheder, men med respekt for de oprindelige værker. De ændres naturligvis ved transporten fra eet medie til et andet, men på en kongenial måde.

Det er en stor oplevelse at bevæge sig rundt i dette univers.

 

Dato: 21/5/05
Fra: Birgitte Elkjær
Emne: Re: konkretpoesi.se

Kære Afsnit P

Konkretpoesi.se er noget af det fedeste, jeg har set. Animationerne er helt fantastiske og viser en intelligent brug af det elektroniske medium. Tingene bliver bragt sammen på en meget smuk og 'konkret' måde.

Tak for en fantastisk oplevelse. Konkretpoesi.se vil nu være nummer 1 på min favoritliste.

 

Dato: 8/2/05
Fra: Jeppe Kruse
Emne: Mindebænk

(se billeder)

I Politiken blev det af Christian Graugaard ved nytårstide foreslået, at Københavns Kommune skulle opsætte en bænk til minde on Klavs Bondebjerg og Morti Vizki, hvor de kunne sidde og kigge på henholdsvis herrer og damer. En sådan bænk (eller nærmere chaiselong) er nu midlertidigt opstillet til de to sjæle i vinduet hos Galleri Lars Borella, hvor jeg pt viser udstillingen "Sidste Udfald", der er tilegnet mindet om Klavs Bondebjerg.

 

Dato: 2/2/05
Fra: Mogens Nielsen
Emne: Mundret, livret eller bare ordret

Martin Deichmanns anmeldelse af Mundret indeholder både ros og ris. Og som forfatter kan jeg næppe forlange mere. I sin anmeldelse kommer han desværre ikke ind på, hvorfor jeg har forsøgt mig med denne genreoverskridende bog...

læs hele plog-kommentaren

 

Dato: 21/1/05
Fra: Lewis Koch
Emne: Inaugural Memento Mori

(fuld størrelse)

 

Dato: 19/1/05
Fra: Vibeke Nielsen
Emne: Karklud

(se animation)

Hermed en tekst til opsugning af fortrængt materiale. Måske kan den bruges på en grå og trist vinterdag.

 

Dato: 29/8/04
Fra: Sune
Emne: Gravsten

(fuld størrelse)

Når nu I er så optagede af gravsten, skulle I måske kigger forbi her...

 

Dato: 29/6/04
Fra: Karin Nørgaard
Emne: I respekt for mesteren

(fuld størrelse)

 

Dato: 25/1/04
Fra:
Lotte Skadborg Hansen
Emne: Apropos
Poesi for dosmere

(fuld størrelse)

To alternative dosmersedler - den med negrene fandt jeg i en bog to dage efter, jeg havde fundet den med nissehuer og edderkopper rullet sammen som fyld i et ubehjælpsomt syet tøjdyr.

 

Dato: 22/8/03
Fra: Anders
Emne: Fransk vask og strygning

Sgu da for godt gået med jeres møntvaskmuseum. Fantastiske minder får man. Jeg havde f.eks engang inviteret en pige på varm kakao m/rom og hjemmebag på en møntvask i Oehlenschlægersgade en kold vinter, men blev brændt af. Hun undskyldte til gengæld i et halvt år bagefter.

 

Dato: 30/6/03
Fra: Tina
Emne: Hvad er visuel poesi

Hvad er visuel poesi? er simpelthen en fryd - i kaffepauserne, men også fagligt... Jeg kunne tænke mig at tyvstjæle ideen til et læringsprogram om hjælpemidler for universitetsstuderende: veje til viden... Den måde, man bliver nysgerrig på ... lader sig lokke, og siden hen længere nede i lagene få mere tekst osv...

 

Dato: 7/6/03
Fra: Mads
Emne: FAQ - hvorfor ikke designe den?

Fed side, den er rigtig fedt og alternativt designet. Det er en fryd at surfe rundt og nyde den fede atmosfære, lige indtil jeg klikker på FAQ. Det ligner jo slet ikke resten af sitet, det er mere noget, jeg havde forventet inde på Miljøstyrelsens hjemmeside - ikke på et rent designmesterværk som Afsnit P.

 

Dato: 23/4/03
Fra: Uwe Max Jensen
Emne: Halve sandheder

(fuld størrelse)

 

Dato: 3/4/03
Fra:
Karen Madsen Petersen
Emne: Hugo Ball

Yderst interessant at læse om Hugo Ball og Cabaret Voltaire, men: hvorfor nævnes hans kone, cabaretkunstneren Emmy Hennings, født i Flensborg, ikke? Hun havde en væsentlig andel i Cabaret Voltaire og skrev selv digte!

 

Dato: 30/1/03
Fra: Jeppe Kruse
Emne: Målløs!

Hvor er ordbogen blevet af??? Hvordan skal jeg vide, hvad der menes i disse nyliberalistiske tider? Jeg kunne nemt få brev fra en Brian uden at vide, hvad en Brian er!!! Her har jeg altid kunnet konferere med min ordbog på Afsnit P.

Venlig hilsen Jeppe Kruse, Kunstcentret under Afsnit P på Sct. Hans

Svar:
Parløren er der stadig - find den i galleriet!
Venlig hilsen Afsnit P

 

Dato: 16/9/02
Fra:
Toke Barfod + Camilla Nørgård
Emne: Postkort fra San Francisco

(fuld størrelse)

 

Dato: 19/8/02
Fra: Pia Juul
Emne: Gammeldags

En teaterinstruktør fra Schweiz har indført en ny betydning af ordet gammeldags, der muligvis kræver lidt tilvænning.

Det kgl. Teater i København er gammeldags, hævder denne schweiziske instruktør, fordi teaterets ledelse ikke tvang tre skuespillere til at spille med i det stykke, der var kommet til at byde dem imod. Det moderne, fornyende og stærkt interessante fremkommer altså ved hjælp af en moderne, fornyende ledelsesform, hvor man svinger pisken og en eventuel fyring over sine medarbejdere. Flere fremtrædende, danske "kulturpersonligheder" støtter instruktøren og giver ham ret i, at de tre skuespillere skulle have været tvunget til at deltage i legen og har offentligt udtalt, at Det kgl. Teater er gammeldags.

 

Dato: 12/8/02
Fra:
Kasper Kofod
Emne: 160 tegn SLAM

Kan du skrive noget mærkeligt i en sms? Eller har du allerede skrevet noget inden for 160 tegn, der ligger i skuffen og lugter? Omkring 1. september starter jeg en sms-service, hvor man får tilsendt en sms hver dag. Og jeg er i gang med at indsamle tekster til de første par måneder. Så hvis du gerne vil have dine små mærkelige tekster ud til et publikum, så send dem til mig (kk@smsslam.dk), så bliver de sendt ud til alle dem, der har tilmeldt sig. Der er absolut ingen restriktioner på teksternes indhold, så længe de holder sig inden for de 160 tegn, der kan være i en sms. Du kan også sende dine tekster fra din mobiltelefon: du skal bare skrive "slam" inden din tekst og sende den til tlf. 1231. Alt det her kan du også læse på www.smsslam.dk, og her kan du samtidig læse, hvordan du tilmelder dig.

 

Dato: 9/8/02
Fra:
Karen Madsen Pedersen
Emne: ...ramt

Som en lidt ældre madamme - ikke gammel - 59 11/12 år - måtte jeg i sommer (2002) inkassere spørgsmålet: "Er du stadig arbejdsramt?" - Det skete på Sjælland - de sjællændere er jo kvikke...! Jeg har taget det til mig og bruger det jævnligt - håber på udbredelse i Jylland, hvor jeg er født og bor.

Hvor kommer dette ord fra? Hvem brugte det først? Er det negativt eller positivt - jeg opfatter det som ironisk-negativt-morsomt - vover du i din fremadskredne alder virkelig at arbejde/er der virkelig en arbejdsgiver, der stadig synes, at ens arbejdskraft er værd at satse på, eller..., eller..., eller... I slægt med samspilsramt?!

 

Dato: 8/5/02
Fra:
David Bellingham WAX366
Emne: Spring 2002

(fuld størrelse)

 

Dato: 1/4/02
Fra:
Ferdinand Ahm Krag & Stefan Andreas Pedersen
Emne: Bidrag søges!

Til alle interesserede: Mutér er et nyt tidsskrift for interdisciplinær kunst- og kulturkritik. Vi søger bidrag til det næste nummer. Bidrag kan være alt - tekst, billeder - der på den ene eller den anden måde forholder sig til temaet. Vi sætter fokus på forholdet mellem rum og offentlighed. En udførlig beskrivelse af tema, deadline osv. findes på www.muter.lostclusters.dk. Med venlig hilsen redaktørerne.

 

Dato: 21/3/02
Fra:
Christina Jönsson
Emne: Tekst søges!

4.-års-studerende på instituttet for visuel kommunikation på Danmarks Design Skole søger tekster/ord (eksperimenter) til skoleprojekt. Projektet går ud på at finde nye opsætningsmuligheder for tekster ved hjælp af materialevalg m.m. Skabe "emballage". Evt. med medfølgende illustrationer og lyde. Alt har interesse; skriv til ziome@hotmail.com.

 

Dato: 11/3/02
Fra:
Kenneth Krabat
Emne: 'Dem og os' er skaber og bruger
- ikke borger og stat

Ytringsfriheden er under angreb. Det handler ikke kun om vore lønninger som kunstnere, men om såvel det danske som verdenssamfundet som tænkefrit eller tankefrit samfund...

(læs hele debatindlægget)

 

Dato: 3/12/01
Fra:
Mai Misfeldt
Emne: Julekalender

Åh nej, det kan I vel ikke mene? En jul uden julekalender, det er næsten ikke til at bære. Vi venter og håber, at der alligevel skal falde lidt julestemning over os, men uden den daglige hilsen fra Afsnit P, bliver det svært.

 

Dato: 29/11/01
Fra:
Rasmus Rask
Emne: Cultural Amnesia

Jeg er en stor fan af jeres site.... Og vil gerne deltage i løjerne... Jeg har lavet et visuelt manifest - Cultural Amnesia - og ville blive stolt, hvis I ville promovere det.

 

Dato: 13/11/01
Fra:
Martin Snoer Raaschou
Emne: Amoklæsning

Halløj. Det er en dejlig side, den her Afsnit P. Genialt, tænk at I har lagt så meget arbejde i det, det er utroligt... både at den er så velfungerende og intelligent - elsker dette Grotrian-amoklæsning, mest når jeg ikke kigger i videoerne, men læser det fra disse samtaler nedskrevne. Burde udgives på tryk også. Godt arbejde.

(fra gæstebogen på Amoklæsning)

 

Dato: 6/11/01
Fra:
Cul de sac
Emne: BAM

Det undrer mig gang på gang at net-kunst lavet af en eller anden billedkunstner kan få så meget opmærksomhed, blot fordi de allerede har lavet kunstværker, må man jo stole på, at det de så laver med nettet også er et gennemtænkt post-modernistisk skrig, som bare er så banalt, at det er smukt i sig selv. Ligesom burhøns ikke er en installation, er der heller ikke særlig meget kunst i "BAM" eller den 1996'er net-kunst, artnode bruger som masturbation. Alle disse kunstnere synes det er enormt interessant, at man f.eks kan få et billede til at bevæge sig i et layer, jamen det er det da også, men det er sgu lang tid siden, at vi opdagede det, og det er kun interessant for kunstnerens egne tanker og harddisk. Hvis netkunst skal have nogen relevans, skal den bevæge sig videre fra hyperlink-labyrinten og vokse ud fra de myter der ligger i nettet. At enhver, som har et website, nødvendigvis også 'taler sandt' - forstået på den måde at det nok ikke altsammen er sandheden - men at det i det mindste er ærligt, fra et rigtigt menneske. Pastiche er også godt, Mærkelig Meningsløs Sludder er også godt, men jeg nægter fandme at spille begejstret over alle disse koncept-kunstnere, som blot kopierer dét web-designere har lavet i årevis. Det er ligesom at besøge sin onkel på plejehjemmet, det kan godt være interessant, men han aner altså ikke, hvad XTC er, selvom han kan snakke med om de store tider i 60'erne.

 

Dato: 12/9/01
Fra:
Bob Hvid Green Emne: Amoklæsning

Go train
gro train!

(fra gæstebogen på Amoklæsning)

 

Dato: 6/8/01
Fra:
Rud Tingmose
Emne: Digt

 

når det regner
___i mit sind
_____og det drypper på
_______de slugte kameler

____________synger du mig
____________dine sødmefyldte sange
____________men det fylder ikke
____________hullerne indeni
____________så du må gå din vej
____________nu

_________for det regner
_______i mit sind
_____og det drypper på
__de slugte kameler
endnu

 

 

<< gamle breve

send selv et brev til Afsnit P

 

tilbage til breveaktueltgalleriindeks