tilbage til plog'en

Synes, at I har gang i et latterligt tiltag, hvor I ikke aner en skid om, hvor meget godt, plakatophængerne står for. Den såkaldte plakatmafia sørger f.eks. for, at det udelukkende er kunst og kultur, der kommer til orde på byens plankeværker, men gør sig ikke til dommer over, hvad kultur er! F.eks har en ny plade med Kandis lige så meget lov til at pryde byens rum som en udstilling af afgangselever fra Kunstakademiet. Det ville være en smal sag for den såkaldte mafia at få kunder i den mere tvivlsomme del af erhvervslivet, fordi det f.eks. for Coca-Cola ville være en superbillig reklameform. Der findes ikke det rejsebureau i Danmark, der ikke har henvendt sig for at få sat plakater op. Carlsberg og Tuborg er f.eks. nødt til at sponsere kulturlivet for at få deres navn og logo på de plakater, der i forbindelse med diverse musik arrangementer ophænges i København. Desuden har jeg kendskab til, at f.eks. kræftens bekæmpelse, anti-aids kampagner og Walkaton har fået opsat plakater til stærkt reducerede priser. Gadeplakater er et medie, som også de små nystartede bands og kunstnere har råd til at bruge, og disse får ofte positiv særbehandling af den såkaldte mafia. Plakaterne bliver ophængt lige og får lov at hænge en aftalt tid, hvor der med jeres tiltag ville blive totalt anarki og et rædsomt spild af tid penge og god grafik. Så lad dog drengene, som for de flestes vedkommende i øvrigt selv er udøvende musikere og kunstnere, få lidt arbejdsro... de fortjener det!! Med venlig hilsen en meget tilfreds kunde

31/8/08

For en god ordens skyld: det er ikke Afsnit P, der står bag de plakater, jeg omtalte i Ploggen.

Husk afsender-email næste gang! Vi er ikke så vilde med anonyme breve, som vi ikke kan svare på.

CYF | 31/8/05

Plakatmafiaen er skam virkelig nok. Stort set alle byens "gode" mure er delt op i et system, som selvfølgelig hindrer totalt kaos og sikrer at plakater kan få lov at hænge i en rimelig tid.

På den anden side er man altså nødt til at betale for det, hvis man vil have en større mængde plakater op at hænge på mure og plankeværker uden at få dem revet ned eller overklistret.

Da nogle venner skulle have hængt plakater op for et teaterstykke for et par år siden, skulle plakaterne og et vist kontantbeløb lægges i en pladeforretning. Plakaterne blev så fordelt.

Et ikke ganske uinteressant fænomen.

23/8/05

kommentér

læs plogskriv til Afsnit P