Hanne Nielsen og Birgit Johnsen: Inflated Constructions, Part III. Forlaget Space Poetry, Ahlefeldtsgade 24, 1359 København K.

Oppustelige konstruktioner

I forbindelse med Hanne Nielsen og Birgit Johnsens udstilling Inflated Constructions, som netop har været vist på Århus Kunstmuseum, er der i samme anledning blevet udgivet en såkaldt flipbog på forlaget Space Poetry. En lille handy sag som gennemspiller temaet oralsex på en ny og humoristisk pirrende facon. Bladrer man flipbogen hurtigt igennem, bliver man som beskuer vidne til et stimulerende blowjob, der illustrativt kombinerer en fallisk fascination med en surrealistisk gestus. Bogen udspiller en sekvens fra en videoinstallation, og visualiserer det mandlige begær på en konkret og - må man sige - yderst håndgribelig måde. Ønsker man at læse to forskellige kunstanalytiske udlægninger af værket, kan man få syn for sagn på www.aarhuskunstmuseum.dk, hvor henholdsvis Lennart Gottlieb og Sanne Kofod giver hver deres bud på, hvad Inflated Constructions rummer af betydningsgods. (Forlaget Space Poetry).

[...] og min død ville kun være begyndelsen, Adressens Forlag, Reventlowsvej 55, 2., 5000 Odense.

Trøjen af - trøjen på

Svend-Allan Sørensen hedder en ung og initiativrig kunster fra Fyn (f. 1975). Svend-Allan er aktuel med to publikationer på Adressens forlag: Trøjen af-trøjen på, hvor kunstneren fremviser af- og påklædningens simple kunst, samt (...) og min død ville kun være begyndelsen, en antologi hvor en række kunstnere i bogform forsøger at skildre en narrativ diskurs. Bidragene tager udgangspunkt i den enkelte kunstners daglige arbejde med musik, litteratur og billedkunst. Her et af billedkunstnerens Sophus Ejler Jepsens Handlingsparametre.

USA. Forlaget Space Poetry, Ahlefeldtsgade 24, 1359 København K.

Amerikanske billeder

Professor Erik Steffensen på Det Kgl. Danske Kunstakademi har haft en gruppe studerende med på studietur til USA. Ud af det er kommet en lille Pixi-bog med titlen USA, hvori en række farvefotos skabt af de studerende er samlet. Fotografierne spænder fra William Eggleston-improvisationer over iscenesatte tableauer til poetiske snapshots. Fra puddelhunde til kokospalmer.

tilbage til aktuelt | aktuelt-arkiv | omtalt 2/10/00